Нарязваме месото на еднакви парчета, които посоляваме, втриваме в тях черния пипер u варим с малко вода, докато течността се изпари. Тогава слагаме 1/2 кафеена чашка от мазнината и ги запържваме заедно с нарязания на тънки филийки лук. Задушаваме, докато месото омекне - тогава заедно с лука го прехвърляме в пръстен гювеч (или тавичка). където слагаме още: нарязаните на резенчета картофи, обелените и нарязани на тънки филийки тиквички, нарязаните на кубчета сини домати (предварително обелени , посолени и оставени за 1 час в наклонена тавичка), нарязаните на ивици чушки, бамята с орязани дръжки, 1/2 връзка нарязан на ситно магданоз и coл на вкус. Освен мазнината, в която сме задушили месото и лука наливаме още 1 кафеена чашка мазнина. Печем в умерена фурна, докато зеленчуците омекнат. Тогава разбиваме яйцата, слагаме в тях 1/2 връзка нарязан на ситно магданоз и заливаме гювеча. Допичаме още десетина минути.